Radio Džungla

Radio Džungla
Radio stanice Bosne i Hercegovine

Radio Džungla Doboj uživo preko interneta

“Radio Džungla” iz Doboja počeo je sa radom 22. decembra 1997. godine. Program u vlastitoj produkciji emitujemo 24. časa dnevno. Prva smo privatna radio stanica na području dobojske regije i finansiramo se iz sredstava koje ostvarimo putem marketinga. Signalom pokrivamo područje regija Doboj, Banja Luka i Kotor Varoš i za navedene regije posjedujemo dugoročnu dozvolu za emitovanje programa izdatu od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) u BiH. Prema procjenama, na teritoriji koju pokrivamo svojim radijskim signalom, živi oko 415.570 ljudi.

Program radija se emituje na tri različite frekvencije i to u RDS, stereo signalu: regija Doboj FM 101,1 MHz, područje grada Doboja i okoline FM 103,6 MHz, te regije Banja Luka, Kotor Varoš i Čelinac 92,0 MHz. Signalom pokrivamo područje sjevernog dijela zemlje i naš signal možete pratiti na području: Banja Luke, Laktaša, Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Gradiške, Srpca, Broda, Dervente, Modriče, Šamca, Doboja, Stanara, Petrova, Prnjavora, Teslića, Čelinca, Tešnja, Usore, Gračanice.

Pošaljite SMS poruku na sledeći način: LAV (razmak) tekst poruke na broj 091/610-102. Cijena slanja poruke putem mreže operatera “BH Telecom” i “HT Eronet” iznosi 1,20 KM + PDV, dok cijena usluge slanja poruke za mrežu “MTel” iznosi 1,12 KM + PDV. Kontakt broj sa slušaocima putem vibera: 063/999-767 ili iz inostranstva +387 63 999 767. VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA SLUŠAOCE: „Radio Džungla“ zadržava pravo da sve pristigle SMS poruke uvredljivog, neprikladnog i neprimjerenog sadržaja NE EMITUJE u kontakt programu uživo. Isto tako, vodeći se neutralnošću i poštovanjem svih oblika ravnopravnosti, zadržavamo pravo da određene pjesme ne emitujemo, bez obzira na to što su uredno tražene putem SMS poruke i viber servisa. Hvala na razumijevanju!

Web stranica: dzungla.net, e-mail : marketing@dzungla.net, Telefon: +387 63 999 767

Nove radio stanice:


Kategorije: