OK Radio

OK Radio

OK Radio Uživo - radio stanice Srbije

Program OK radija je pokrenut 29.12.1992. godine. Kao lokalna radio stanica iz Beograda, pratili smo dešavanja u gradu i emitovali staru i u to vreme popularnu narodnu muziku. Kako se vreme menjalo, menjala se i muzička koncepcija, te smo slušaocima iznova nudili razne muzičke pravce i zadržali one koje su slušaoci odabrali. Danas emitujemo pretežno popularnu muziku, uz neizostavne omiljene stare narodne pesme, koje su prikladne za svakodnevno slušanje, ali i posebne prilike.

Danas O.K. radio je brza, pouzdana i urbana radio stanica koja se programskim sadržajima bori protiv šunda svake vrste. Emituje se isključivo zabavna muzika 80-ih godina osvežena aktuelnim hitovima. Preko informativnog programa O.K. radio pokriva sva relevantna dešavanja na podrušju sedam opština juga Srbije. O.K. radio emituje centralni “Dnevnik” u sopstvenoj produkciji, kratke “Vesti” na svaki pun sat i “Fleš vesti” na pola sata. Pored ovoga, na programu je i veliki broj specijalnih informativnih emisija koje tretiraju pojedine spesifične teme. Tako definisan program, čini da je O.K. radio desetak godina za redom najslušanijia radio stanica na ovom području, tako da je veliki broj renomiranih firmi našao inters da oglašava upravo na našem radiju.

Kao profesionalni medij, O.K. radio je u predhodnom periodu bio pouzdan partner mnogim donatorskim organizacijama koje su pomogle u njegovom razvoju. To su: SHC (Swedish Helsinki Committee) - Švedska, MedienHilfe - Švajcarska, OSI (Open Society Institute) - SAD, USAID-IREX - SAD, PRESS NOW - Holandija, NPA (Norveška narodna pomoć), MDLF (Media Development Loan Fund) - SAD, NED (National Endowment of Democracy) - USA, Vlada Republike Francuske, Finska ambasada u Beogradu, Ministarstvo kulture Srbije.

Web stranica: www.okradio.net, e-mail : studio@okradio.net, Telefon: +381 11 4000 444

Nove radio stanice:

Kategorije: