Radio S Easy

Radio S Easy
Radio stanice Srbije uživo

Radio S Easy uživo - radio stanice

Radio S je nacionalna radio stanica, koja emituje program na teritoriji cele Srbije. Osnovana je 1993. godine kao beogradski "Radio S" na frekvenciji 94,3 MHz. Sada se u Beogradu čuje na 94,9 MHz, ili na 92,9 MHz. Emituje pop stranu i domaću muziku. Po svim istraživanjima, Radio S je među najslušanijim, ako ne i najslušanija nacionalna radio stanica u Srbiji. Svoju popularnost duguje kvalitetnim zabavnim emisijama, duhovitim i nasmejanim voditeljima, kao i muzičkim izborom koji, prema njihovom sloganu, Srbija najviše voli.

Radio S je osnovan kao beogradska radio stanica na frekvenciji 94,3 MHz 1993. godine, a danas se u Beogradu čuje na 92,9 MHz ili 94,9 MHz, ali svoj program emituje, na različitim frekvencijama, na teritoriji cele Republike Srbije. Ova nacionalna radio stanica je zamišljena kao zabavni i muzički medij, a to je ostala do današnjih dana. Kada je u pitanju izbor muzike, uglavnom su zastupljeni domaći pop izvođači, ex-yu rok i u vrlo maloj meri, ako uopšte, strane muzičke zvezde.

Radnim danima, jutro na Radiju S počinje emisijom „Dobro jutro Srbijo sa Irenom i Ivanom“ od 6h do 10h. Voditeljski par je vrlo raspoložen i, uz malu pomoć domaće pop-rok muzike, čini svojim slušaocima jutra podnošljivijim i zabavnijim. Verovatno najbolji deo ovog jutarnjeg programa je „Veliki misle, mali govore“, kratak segment u kome deca daju komentare iz svog ugla na aktuelne teme. Nakon jutarnjeg programa, svakog radnog dana od 10h do 13h sledi „Dan sa Natalijom“, emisija u kojoj voditeljka Natalija Milosavljević sa slušaocima deli tračeve i istine o dešavanjima u Srbiji i poznatim ličnostima, kao i korisne dnevne informacije. Voja Nedeljković, jedan od najpoznatijih voditelja zabavnih emisija u Srbiji, svakog dana od 18h do 19h na Radiju S zabavlja slušaoce u svojoj autorskoj emisiji „Vojevanje“. To je, zapravo, sat vremena „ozbiljnog smeha“, jer se u emisiji mogu čuti vicevi, aforizmi, duhoviti statusi, lepe priče iz živote i, naravno, Vojini neologizmi.

Web stranica: www.radios.rs, e-mail : office@radios.rs, Telefon: +381 (11) 40 40 400

Radio S Easy - Online radio stations

Nove radio stanice:


Kategorije: