Center YU

Center YU
Slovenske Radijske Postaje v živo

Hitradio Center YU v živo

Hitradio Center YU v živo. Center YU vam ponuja največje hite s področja nekdanje skupne države. Slišali boste vse, od rock balad 90-ih v izvedbi Crvene Jabuke, do Gibonnijevih uspešnic zadnjih let in žurerskih hitov Plavega Orkestra iz 80-ih. Hitradio Center je prvi predstavnik sodobnega radijskega formata v Sloveniji. Leta 2005 je kot prvi pri nas v svoj program uvedel preizkušene programske koncepte iz razvitih radijskih trgov ZDA, Anglije in Nemčije.

Od ustanovitve leta 1999 je Hitradio Center prerasel iz lokalne mariborske radijske postaje med največje komercialne radijske postaje v Sloveniji, ki z enaindvajsetimi radijskimi frekvencami po Sloveniji dnevno nagovarja več kot 100.000 poslušalcev.

S privlačnimi nagradnimi igrami, nekatere med njimi so postale vzor učinkovitosti radijskih projektov, pritegne Hitradio Center k aktivnemu sodelovanju v nagradni igri do 50 odstotkov svojih poslušalcev. Tudi zato je Hitradio Center izredno priljubljen oglaševalski medij, ki mu naročniki iz leta v leto zaupajo več svojih naročil in posebnih oglaševalskih projektov.

Spletna stran: www.radiocenter.si, E-naslov : info@radiocenter.si, Telefon: 02 290 9998

Nove radio stanice:


Kategorije: