Time Fm

Sponzorirane Veze

Time Fm Uživo

Time Fm

Radio Time FM medijska je kuća koja djeluje već 15 godina i jedini je, a ujedno i najuspješniji radio na području Gevgelije. Radeći po svjetskim standardima, takozvani format top 40 radio postaja nudi 24-satni radijski program ispunjen edukativnim i zabavnim sadržajima, kontakt emisijama i prije svega glazbom za svačiji ukus.

Radijski tim čine mladi entuzijasti, ljubitelji glazbe i radija te dugogodišnja imena ovog zanimanja. Radio svojim kvalitetnim signalom zrači i pokriva sljedeće općine: Gevgelija, Bogdanci, Valandovo i Dojran. Uz veliki postotak pokrivenosti, popularnost ili slušanost radija je na najvišoj mogućoj razini, a sve to potvrđuju naši brojni slušatelji, koji svakodnevno sudjeluju u našim kontakt emisijama, kao i dugogodišnja suradnja s brojni sponzori.

Istovremeno, želimo istaknuti da je Radio Time FM jedini radio na ovom području koji u potpunosti ispunjava uvjete koje postavlja Vijeće za radiodifuziju, odnosno jedini je privatni medij koji radi s dozvolom koju izdaje Vijeće za radiodifuziju i vrijedi 9 godina od 2007. do 2015. godine. Ova medijska kuća financira se isključivo oglasima, najavama i raznim drugim sponzorstvima, stoga želimo istaknuti da je Radio Time FM uvijek otvoren za suradnju s Vama i Vašom tvrtkom po vrlo povoljnim financijskim uvjetima.

Radio Time FM je medijska kuća osnovana 1995. godine i jedini je radijski medij u općini Gevgelija. Prema rezultatima Agencije za audio i audiovizualne medijske usluge za treće tromjesečje 2020. (srpanj, kolovoz i rujan), Radio Time FM daleko je najslušaniji lokalni radio u zemlji. Hvala na povjerenju!!!

Time Fm Frekvencije

  • Gevgelija: 93.6

Time Fm Kontakt