Radio S Xtra

Sponzorirane Veze

Radio S Xtra Uživo

Radio S Xtra

S media portal projekt je RTV S namijenjen okupljanju slušatelja i gledatelja Radiotelevizije S na jednom mjestu, ali i privlačenjem ostalih korisnika Interneta svojim sadržajima. Oslanjajući se na tradiciju Radija S, najstarijeg člana grupe s preko 1.300.000 slušatelja tjedno, portal je informativan i zabavan s naglaskom na najnovije informacije i zanimljive interaktivne rubrike. Prednost portala S media u odnosu na tiskane i elektroničke medije je u pravovremenom ažuriranju najnovijih vijesti i mogućnosti posjetitelja da međusobno komuniciraju putem interaktivnih usluga i utječu na rad portala, Radio i Televizije S. portal zapošljava velik broj iskusnih urednika i novinara.

Unutar portala postoje zasebne web stranice Radija S i Televizije S s pregledom emisija, pokrivenosti i najnovijim zbivanjima vezanim za ova dva medija.

Vijesti - Odjeljak vijesti bavi se temama koje posjetiteljima daju pregled najvažnijih dnevnih događaja na polju politike, gospodarstva, društva i kronika u našoj zemlji i svijetu. Uz informacije čiji je izvor RTV S, portal sadrži i podatke najpoznatijih domaćih agencija Tanjug, Beta, FoNet ... Odjeljak vijesti ažurira se iz minute u minutu i jedna je od najposjećenijih stranica na portalu.

Sport - Sportska sekcija bavi se dnevnim temama vezanim za sve vrste sportova s naglaskom na nogomet, košarku, odbojku, tenis, vaterpolo i automobilizam. Portal u obliku posebnih ponuda posebno se bavi trenutnim turnirima i prvenstvima, kao i drugim važnim sportskim događajima. Ovaj odjeljak posjećuje veliku posjećenost i predmet je interesa većine muške populacije.

Kultura - Dio kulture bavi se dnevnim temama na polju glazbe, filma, kazališta, književnosti i likovne umjetnosti. Odjeljak također sadrži vodič kroz filmska, kazališna, koncertna i galerijska događanja u Beogradu i Srbiji. U obliku priloga, odjeljak obrađuje teme povezane s aktualnim festivalima i događajima iz svih područja kulturnog života.

Specijalizirane rubrike S media neprestano će se razvijati u skladu s interesima i potrebama posjetitelja.

Radio S Xtra Frekvencije

  • Beograd: 94.9

Radio S Xtra Kontakt