SPORTSKO RADIO

Sponzorirane Veze

SPORTSKO RADIO

SPORTSKO RADIO

22. veljače 2005. godine Sportski radio 90.3 FM službeno je počeo s radom. Na ovoj frekvenciji od 1998. emitiran je uglavnom zabavni i informativni program, a cjeloviti sportski program na 90,3 fm započeo je točno 22. veljače 2005. Koncept Sportskog radija 90,3 fm prije svega je brza i točna informacija o svim sportskim događanjima u Makedoniji, ali i u inozemstvu. Programska shema radija izgrađena je na tom principu, koji uključuje velik broj sadržaja koji tijekom dana privlače pažnju slušatelja.

Cjelokupni program emitira se uživo, s povremenim snimkama glavnih događaja u zemlji. Domaćini na svoj način slušateljima donose najnovije vijesti putem kratkog i jezgrovitog blok sadržaja. Sportske vijesti emitiraju se svaki sat, što je u vijestima sublimirano tijekom jednog sata. S druge strane, večernji sportski program i vikend program uključuju još puno nogometnih utakmica uživo. Osim nogometnih utakmica, uživo se prate i drugi sportovi, poput hokeja, košarke, rukometa, odbojke ...

Sportski radio 90,3 fm također ima moderan glazbeni koncept. Oslanjajući se uglavnom na hitove iz prošlosti, ali s dovoljno prostora za najnovije glazbene hitove. Nekoliko emisija uživo, intervjui s poznatim sportskim i javnim ličnostima i uvijek prisutnost uživo na vrhunskim događajima u zemlji, ali i inozemstvu. Sportski radio prenosi nogometne utakmice makedonske reprezentacije, oni imaju svoje izvjestitelje o nastupima svih reprezentacija kod kuće. Trude se slušateljima ponuditi uvijek svjež i točan sadržaj. Do sada su postigli velik uspjeh u slušanju, a to je samo dodatna motivacija za daljnji uspješan rad.

Od 22. veljače 2005. Sportski radio 90.3 FM emitira isključivo sportske programe, s više od 15 sati programa uživo. Koncept Sportskog radija 90,3 fm prije svega je brza i točna informacija o svim sportskim događanjima. Sportski radio 90,3 fm ima tradiciju, pretvorenu u novi sportski zvuk!

SPORTSKO RADIO Frekvencije

  • Skoplje: 90.3

SPORTSKO RADIO Kontakt