Radio Skay

Radio Skay

Radio Skay Uživo

Radio od svog nastanka pa do današnjih dana služi za prenos glasa i muzike. Danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje autore, koje emisije, u koje vreme i kojim redom. Internet radio nam je doneo slobododu da sami uredjujemo svoj radijski program. Ali i dalje, radio služi da nam prenosi infomracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo.

Internet prostor vrvi od radio stanica. Manji deo ove ponude predstavljaju strimovi komercijalnih stanica koje vec emituju na FM podrucju, dok ogromnu vecinu cine radio programi kojima je internet prostor jedini dom. Njima se 25. maja 2012. godine pridružio i radio SKAY.

Cilj nam je da u narednim godinama, pored velike i brojne konkurencije, nametnemo veci standard kompletnog radio programa. Pokazacemo i dokazati da je moguce da se izborimo za svoje mesto kod velikog broja slušalaca iskljucivo kvalitetom programa i usluga. Program je zabavnog karaktera a široki auditorijum nas prepoznaje po savremenom identitetu. Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike onda ce talasi našeg radija zadovoljiti Vaša cula. "Radio SKAY" je veoma prepoznatljiv upravo po tome jer sluša svoje slušaoce, Pridružite se najboljima, budite korak ispred drugih. Uživajte uz nas.

Web stranica: www.radioskay.com, e-mail : kontakt@radioskay.com, Telefon: 062/555 - 830

New radio stations:

Catgories: