Radio 106

Sponzorirane Veze

Radio 106 Uživo

Radio 106

106 FM je poznat po predstavljanju najnovijih hitova koje uvijek prvo čujete na 106.6 fm, a potom i na svim ostalim frekvencijama. Uz najnovije hitove, neizbježni su stari dobri klasici, koji su pomno birani. 106-ka nudi zanimljive programske sadržaje o kojima ćete više saznati na stranici.

U najslušanijoj jutarnjoj emisiji u gradu družite se s Biljanom i Kočo. Sadržaji su raznovrsniji od svih drugih emisija i termina na 106, s informacijama o dnevnim događanjima u gradu, informacijama iz gradskih institucija, vijestima iz zemlje i svijeta, iz znanosti, tehnologije, interneta i zanimljivostima. Glazbeni dio emisije sadrži aktualniju i stariju makedonsku glazbu, no predstavljeni su i najaktuelniji hitovi svjetske glazbene scene prema playlisti od 106. Svaki radni dan u ovom terminu s vama su Teona i Kire uz zanimljive sadržaje iz svijeta znanosti, tehnologije, automobilizma i filma s novim hitovima i 106 klasika.

Još jedna višegodišnja glazbena emisija koju vodi i producira Milan Rizvanović. Termin je rezerviran za najnovije hitove, uglavnom teme koje su već, ili će tek biti, aktualne na svjetskom glazbenom tržištu. Uz premijerno predstavljanje najnovijih singlova, uz detaljne dnevne izvještaje o svim događanjima na sceni, informacijama o diskografskim novinama, top ljestvicama ili, kako slogan kaže, najboljim spojem glazbe i svega što se događa na sceni, zajedno s vašim Hitmejker.

Svaki dan u terminima: 09:15, 11:15, 13:15, 15:15 i 17:15 emitiraju se sportske vijesti u trajanju do 2 minute. Za sportske informacije zadužen je Zoran Mishevski. Power Play - Ovo je pjesma koja se emitira svaki dan u sat vremena počevši od 10:00 do 23:00. Cilj ove kolumne je da pjesma postane hit, što najčešće i uspijeva. Riječ je o novoj pjesmi koja prije nije bila aktualna. Pjesma se mijenja tjedno.

Svakog radnog dana, 5 puta dnevno, donosimo vam najnovije informacije iz područja informatike. Sve o najnovijim gadgetima, o istraživanju, o računalima, o internetu i tako dalje.

Radio 106 Frekvencije

  • Bitola: 106.6

Radio 106 Kontakt