Radio Tim Bitola

Sponzorirane Veze

Radio Tim Bitola

radio tim bitola

Radio tim Bitola je internetski radio koji kontinuirano emitira program od 4. lipnja 2015. do danas. Studio je opremljen visokokvalitetnom opremom koja proizvodi zvuk visoke razlučivosti (HD). Radio Tim Bitola možete slušati putem mnogih radijskih pružatelja i portala koji reemitiraju program širom svijeta.

Internetskom radiju pristupa se putem interneta, pa vam je za prijem potrebna širokopojasna veza i kućna Wi-Fi mreža, a ne tradicionalna antena. Alternativno, svoj radio možete povezati s internetom pomoću ethernet kabela, ali to je korisno samo ako vaš radio želite postaviti u blizini usmjerivača.

Neki, ali ne svi, digitalni radio prijamnici mogu reproducirati zvuk s Interneta. Oni su obično skuplji od prosječnog FM ili DAB radija. Međutim, ne trebate ni posjedovati konvencionalni radio za slušanje internetskog radija. Može mu se pristupiti putem media playera ili web preglednika na računalu ili prijenosnom računalu ili putem aplikacije na pametnom telefonu, tabletu ili pametnom televizoru.

Radio Tim

Radio Tim Kontakt