Radio Stari Grad

Sponzorirane Veze

Radio Stari Grad Uživo

Radio Stari Grad

RSG je počeo s radom 19. listopada 2006. Program se prve dvije godine emitirao na 105,3 MHz, a od rujna 2008. na 104,3 MHz. Radio Stari grad od prvog dana drastično se razlikovao od tadašnje konkurencije, nudeći drugačiji splet aktualnih hitova, koji su tada bili aktualni, oživljavajući neke stare, zaboravljene pjesme, ali i stvarajući nove hitove. To također pokazuje da je RSG od prvog dana pokušao opravdati slogan "Prekinimo sve granice". U proteklih 10 godina na Radio Starom gradu emitirano je više od milijun pjesama, 87.000 sati programa, proizvedeno je 5.000 reklama, a emitirano je više od 8.000.

Najlušanija radijska postaja u Kragujevcu od svog osnutka prednjačila je u mnogim stvarima. Radio Stari grad organizirao je prvi radijski reality glazbeni program "RSG stars", a mnogi se sudionici danas profesionalno bave pjevanjem. U suradnji s Televizijom In, RSG je organizirao prvu radio-TV emisiju pod nazivom "Budi zvijezda" u kojoj su mladi imali priliku pokazati svoje glazbene talente. Dokaz tvrdnji da je ova radijska postaja po mnogo čemu bila prva jest da se voditelj Ivan Ivanović u jutarnjem programu u listopadu 2011. družio sa slušateljima RSG -a, a u to vrijeme bio je daleko najpopularnija medijska osoba u regiji. Na taj se način ovaj radio izdvojio od ostalih, pa se može reći da nema konkurencije među lokalnim postajama u Srbiji. Kako bi bio dostupan slušateljima uvijek i svugdje, RSG je među prvima u zemlji imao mobilnu aplikaciju za slušanje radija.

Što se tiče društvene odgovornosti, Radio Stari grad uvijek se rado odazivao pozivima i bio medijski pokrovitelj sportskih, humanitarnih i kulturnih događanja. O uspješnom poslovanju Radio Starog grada možda najviše govore klijenti, kojih je u proteklom desetljeću bilo više od 1.000, uključujući najveće domaće i domaće tvrtke, kao i renomirane agencije. RSG je jedna od prvih formatiranih radio postaja u zemlji i emitira najveće hitove domaće glazbe, uglavnom novije produkcije. Program se nadopunjuje kratkim govorom tijekom dana u nekoliko autorskih emisija. Radnim danima ujutro se probudite uz Morning Mix s Emmom i Wolfom. Dan ujutro započinjete na Plazi s Banetom, dok se popodne družite s Dacom i Ivanom.

Radio Stari grad, osim što je prema službenim istraživanjima najslušanija radijska postaja u Kragujevcu, također je jedna od najslušanijih postaja u zemlji putem interneta. Tome u prilog govori i činjenica da je u jednom mjesecu ostvareno više od 65.000 jedinstvenih "streaming" posjeta. Većina slušatelja na RSG "live streaming" kanalu su iz naše zemlje, dok su ostali iz više od 100 zemalja svijeta. Radio Stari grad izvrsnu komunikaciju sa slušateljima razlikuje od drugih, pa često stižu poruke, pisma i e -poruke s gotovo svih kontinenata. U znak zahvalnosti za odanost koju ste mu ukazali u prvom desetljeću njegovog postojanja, RSG je pripremio darove za najvjernije slušatelje. Slušajte pažljivo 104,3 Mhz tijekom dana i možda ćete dobiti neke od mnogih darova koje vam pruža Pink taxi, Tehnopromet, Filigran, Grand sofa, restorani Car and Palace, kao i pizzeria Picasso ... Uz želju da Radio Stari grad narednih godina bude uvjerljivo najslušanija radijska postaja u Kragujevcu, ali i šire, portal InfoKG čestita 10. rođendan svojim kolegama.

Radio Stari Grad Frekvencije

  • Kragujevac : 104.3

Radio Stari Grad Kontakt