Radio Pingvin

Sponzorirane Veze

Radio Pingvin Uživo

radio pingvin

Dobrodošli na prvu privatnu veselu postaju našeg glavnog grada!

Pokrenula ga je skupina mladih entuzijasta posvećenih medijima, još 1991. godine, tijekom rata, a Radio Penguin na mnogo je načina ušao u povijest radijskog emitiranja na ovim prostorima. Najljepše uspomene mnogih generacija ljubitelja radija vezane su za Radio Penguin, a Penguin je bio i opsežan istraživački materijal onih koji su se bavili fenomenom najslušanijih radio postaja.

"Evo pingvina, 90,9", bio je poziv na druženje, dobar provod, susret, upoznavanje radijskih zvijezda, a gotovo svi današnji popularni voditelji, glazbenici, govornici ... "prošli" su kroz Pingvina ... Nastao je i razvijen u vrijeme raspada bivše Jugoslavije, vrijeme kada je cijeli medijski prostor bio "zasićen" informacijama o ratu, Pingvin je, ostao "oaza" bez politike i naroda.

Produkcijski timovi RADIO PINGVINA postavili su temelje moderne audio produkcije, stvarajući "štosne reklame", prepoznatljive slogane, reklame koje su se prepričavale. Zbog pozitivnih vibracija koje Radio Pingvin šalje s 90,9 MHz, ime je dobio i beogradski radio dobre volje i lijepih osmijeha!

Radio Pingvin Frekvencije

  • Beograd: 90.9

Radio Pingvin Kontakt