Radio Orbis

Sponzorirane Veze

Radio Orbis Uživo

Radio Orbis

Orbis RTV - privatna lokalna televizijska i radijska postaja, koja je počela s emitiranjem na makedonskom jeziku 25. prosinca 1990. godine u Bitoli. Orbis je uglavnom zabavni srednji format. Također emitira Informativni program koji emitira vijesti u 16:30 i središnje vijesti u 18:30 i 21:30. Program mogu pratiti stanovnici Bitolja, Novaca, Mogile, Demir Hisara, Resena, a mogu se pratiti i putem portala Televizije Orbis.

Početkom 2015. godine Orbis Televizija okrenula je novu stranicu u emitiranju kvalitetnog signala svojim gledateljima, a ujedno je prešla granice zemlje i postala lako dostupna televizija svjetske klase.

Gledatelji Orbis televizije sada imaju priliku uživati ​​u kvalitetnoj slici i zvuku na digitalnoj platformi kabelskih operatera u regiji. HD dodatak, koji stoji uz znak televizora, označava televizijski signal u visokoj rezoluciji, odnosno sliku pet puta kvalitetnije od prethodne i nekoliko puta čišćeg zvuka nego inače. Naši gledatelji sada će uživati ​​u vrhunskoj kvaliteti slike, bogatstvu boja, poboljšanom zvuku, detaljima koji oduzimaju dah. Implementirajući tehnološka dostignuća o kojima maštaju i nacionalne televizije u zemlji, Orbis televizija je još jednom potvrdila da teško zasluženu vodeću poziciju u medijskom prostoru ovog dijela Makedonije, teži samo održavanju i nadogradnji.

Početkom 2015. godine Orbis Televizija potpisala je ugovor s NetTV Plus za emitiranje programa, čime je prešla lokalne, regionalne i nacionalne granice za televizijsko emitiranje, što je u posljednjih nekoliko godina nametnulo zakonske odredbe u zemlji i postalo dio odabrane tvrtke. .televizije iz regije. Primjenjujući direktivu Europske unije Televizija bez granica putem NetTV Plus Set-Top box uređaja, Orbis televizija je sada dostupna građanima Europe, Amerike, Australije i Kanade.

Radio Orbis Frekvencije

  • Bitola: 100.4

Radio Orbis Kontakt