Radio MEFF

Sponzorirane Veze

Radio Meff

Radio MEFF

Radio Meff je glazbena radio stanica u privatnom vlasništvu koja se nalazi u gradu pod Markovi Kuli - Prilep. Emitirali su program na frekvenciji 98,7 MHz u stereo tehnologiji i naprednom sustavu radio podataka. Radio Meff postoji i uspješno posluje od 1993. godine.

Radio Meff posebno je zanimljiva radio stanica iz razloga što emitira isključivo makedonsku glazbu svih žanrova, ali s najjačim naglaskom na narodnu glazbu. Što se tiče pokrivenosti signalom, savršeno pokrivamo područja Prilepa, Bitolja, Kruševa, Demira Hisara, Makedonskog Broda, ali naši radio valovi savršeno pokrivaju teritorij Florine i okolnih sela Florina! Ali to nije granica Radija Meff, jer paralelno strujimo kroz nekoliko različitih usluga na Internetu, čineći ovaj program lako dostupnim doslovno u cijelom svijetu.

Otkad postoji Radio Meff, broj slušatelja neprestano raste. Zahvaljujući "internetskom radiju" posebno smo zanimljivi slušateljima iz Kanade, Australije, Amerike kao i svih europskih zemalja u kojima ima mnogo emigranata iz Makedonije, a koje posebno poštujemo.

Davne 1993. godine prvi su put emitirali privatno kupljeni program (posebna emisija), koji je postavio novi, do tada neviđeni standard i trend u zraku. Vremenom su pokazali i dokazali da najbolje emisije i fešte može raditi samo Radio Meff!

Vaš će oglas najbolje doći do odredišta putem Radio Meffa! -Ako još nemate oglas ili želite promijeniti postojeći, Radio Meff stoji vam na raspolaganju. Također radio nudi mogućnost oglašavanja putem nas. Brzo, jeftino, jednostavno i jednostavno. Vaše najave najbrže dopiru do ljudi putem Radio Meffa. Povodom svakog praznika Meff ima posebne emisije u kojima možete poslati čestitke svojim kupcima.

Vrhunski profesionalci koji u svom području koriste najnoviju tehnologiju kako bi pružili kristalno jasan signal do krajnje granice pokrivenosti. Radio Meff ima potpunu pokrivenost Prilepa, Bitolja, Kruševa, Demira Hisara, Makedonskog Broda, pa čak i Florine i okolice. Dok se emitira putem Interneta, Radio Meff čuje se širom svijeta.

Radio MEFF Frekvencije

  • Prilep: 98.7

Radio MEFF Kontakt