Radio Kavadarci

Sponzorirane Veze

Radio Kavadarci

Radio Kavadarci

Radio Kavadarci postoji od 1958. godine, a od 2008. pretvoren je u privatnu komercijalnu radiodifuzijsku tvrtku. Ponosni smo što kao jedna od tadašnjih 29 zajedničkih radio stanica u Republici Makedoniji nije dijelila istu sudbinu s ostalima, koji se nažalost nisu uspjeli transformirati, a time i dalje rade, već je upravo suprotno jedna od tri koja ne samo da je preživio, već od vremena njegove privatizacije do danas, zahvaljujući ustrajnosti i požrtvovnosti zaposlenika i menadžerskog tima s jedne strane te lojalnosti i predanosti slušatelja s druge strane, doseže vrhunac svog slušajući kao lokalni radio. To je zbog činjenice da je prema anketama koje je naručila Agencija za audio i audiovizuelne medijske usluge Republike Makedonije, Radio Kavadarci daleko najslušaniji radio od svih lokalnih radio stanica u Makedoniji i ruši rekorde slušanja na Interneta u cijelom svijetu, dok je 2014. na manifestaciji "Zlatni melos" u Srbiji osvojio glazbenu nagradu za najbolji glazbeni radio u Makedoniji, nagradu koja se prvi put dodjeljuje izvan granica Srbije.

U bliskoj budućnosti Radio Kavadarci vidimo kao regionalni glazbeni govorni radio s bogatim informativnim i zabavnim sadržajem, jer želimo da ono što slušatelji sada imaju u Tikvešu, da imaju slušatelje ako ne u cijeloj, barem u pola Makedonije.

"Za one koji vjeruju u moć radija" S ljubavlju s Radio Kavadarci ...

RADIO EMISIJE na Radio Kavadarci

ŽELBOTEKA. Riječ je o glazbeno-zabavnoj emisiji uživo s voditeljem u kojoj se SMS-om (cijena jedne poruke iznosi 23,6 denara s PDV-om) slušateljima iz Makedonije i putem društvenih mreža slušatelja izvan Makedonije ispunjavaju njihove glazbene želje ., šalju pozdrave i čestitke njihovom lugu u zemlji i svijetu i grade most između svoje domovine i dijaspore. Emisija se emitira svake nedjelje od 12:00 do 17:00.

OPUŠTI SE. "OPUŠTI SE" je emisija u kojoj gostuju zvijezde pop scene, kako narodne tako i zabavne glazbe. Također s velikim zadovoljstvom naši gosti iz svijeta glazbe bit će poznati pjevači i glazbenici s područja bivše Jugoslavije. Emisija se emitira svake subote u 12.30 sati. Repriza: Nedjelja od 18:30 i četvrtak u 9:45.

Tikveš danas. Informativni program "Tikveš danas" Pregled dnevnih društvenih, političkih i ekonomskih zbivanja u Kavadarcima i regiji Tikveš. Pomoću koje se građani informiraju o svakodnevnim lokalnim događanjima. Emisija se emitira svakog radnog dana u 09.15, 11.15, 13.15 i 15.15.

Radio Kavadarci Frekvencije

  • Kavadarci: 99.1

Radio Kavadarci Kontakt