Radio Holidej

Sponzorirane Veze

Radio Holidej

Radio Holidej

Slušajte radio, ali slušajte dobro radio. To je poruka koju šaljemo publici koja sluša. Vi ste dio toga i za nas ne postoji ništa važnije od vas. Zbog toga smo ovdje, 24 godine u makedonskom zraku.

Radio Holidej je radio stanica koja emitira 24-satni program iz vlastitog radiodifuznog studija povezanog na vezu i odašiljačku opremu smještenu na periferiji grada Prilepa. Prema prirodi programske usluge, mi smo govorno-glazbeni radio s uglavnom zabavnim općim formatom. Govorni dio programa obavlja tri važne funkcije: informativnu, obrazovnu i zabavnu. Radio Holidej emitira "informativne vijesti" koje se bave važnim događajima i događajima iz grada te agencijske vijesti iz zemlje i svijeta. Postoje i emisije koje imaju zabavno-edukativnu funkciju, interaktivne programe, info usluge i glazbu za sve generacije svih žanrova.

Radio Holidej jedna je od najslušanijih radio stanica u regiji Pelagonija, što pokazuje istraživanje publike u Makedoniji. To je razlog zašto postoji veliko zanimanje među lokalnim tvrtkama i onima iz inozemstva za oglašavanje putem našeg programa. Glavni format radija je mp3 u obradi ulaznog i izlaznog signala. Emitiramo dodatnu RDS uslugu na kojoj se trenutno objavljuje radioidentifikacija. Program se sluša na mreži. Makedonci koji žive u dijaspori pokazuju interes za slušanjem radija, a reakcije su pozitivne i motivirajuće. Ohrabruje nas da ostanemo na istoj valnoj duljini sa svojim slušateljima i da postignemo kontinuitet uspjeha, profesionalnosti i velike publike.

Poštovani, Ispred vas je ponuda koja dolazi s radija koja je prihvatila promjene novog vremena u radiodifuznom sektoru.

Radio Holidej privatna je radio stanica koja pokriva područje Općine Prilep, Kruševo, Makedonski Brod, Demir Hisar, širu regiju Pelagonija s signal kvalitete. Radio Holidej non-stop, 24 sata na dan, emitira vlastiti radijski program prilagođen ukusu publike koji pokriva sve populacije i dobne strukture od najmlađe do najstarije. Svakodnevno emitiramo glazbu iz svih žanrova, emisije s različitim karakterom i trenutnim informacijama iz grada i zemlje smještene u vlastite informativne vijesti. Jasni smo i precizni kao i cijene koje nudimo za oglašavanje na našem radiju. U uvjetima kada možete odabrati najbolje za sebe, vaša reklama na Holidej radiju postići će pravi cilj.

Izbor je na vama.

Radio Holidej Frekvencije

  • Prilep: 102.1

Radio Holidej Kontakt