Radio HIT

Sponzorirane Veze

Radio HIT

zona m1 radio

Prvi komercijalni internetski radio u Makedoniji, s 24-satnom glazbom i glasovnim sadržajem koji vas zabavlja gdje god se nalazili širom svijeta. Budite dio nove generacije internetskog radija koji će vaš svakodnevni život učiniti koliko god želite. Ovo je radio koji emitira samo hitove iz domaće i inozemne zabavne glazbene produkcije. Djeluje od ožujka 2011. godine, a osim hitova ima i najbolju radijsku ekipu sastavljenu od tima mladih s hrpom originalnih ideja i uvijek raspoloženih za naše slušatelje. Već provjereni radijski tim nudi vam originalne emisije i ekskluzivne sadržaje zabavnog obrazovnog i informativnog karaktera. A za sve redovne slušatelje, Radio Hit svaki dan pokušava organizirati hrpu iznenađenja, gostovanja, nagrada ... Nova generacija internetskog radija!

U vremenima izolacije svi tražimo rješenje kako se baviti svakodnevnim životom. U ovo vrijeme kada ništa nije isto i kada dane provodimo u svojim domovima, regionalni Radio HIT odlučio je pokrenuti kampanju za svoje slušatelje u znak podrške da ostanu u svojim domovima i poslušaju preporuke za izolaciju s naše pozornice: "Sjednite na kući i slušaj 107, 4fm ". Već tjedan dana svaki dan na 107,4 fm možete slušati preporuke nekih naših javnih osoba o tome što učiniti sa svojim domovima, ali i čuti što rade ovih dana u svojim domovima. Tako u kombinaciji mnogih hitova i dnevnih emisija možete čuti što rade izolirano: Vlatko Lozanoski, Elena Risteska, Slatkaristika, Loba, Antonia Gigovska, Pancho DNA, Vasil Zafirchev, Aleksandra Janeva, Natasha Malinkova, Gjoko Taneski i mnogi drugi.

Radio HIT Produkcija

Na raspolaganju vam je potpuno opremljeni profesionalni audio studio gdje s najvišom kvalitetom i svjetske standarde rade se radio reklame i džinglovi. Audio produkciju čini tim mladih i profesionalnih ljudi koji svojim idejama i kreativnošću udovoljavaju svim zahtjevima klijenta. Radio Hit nudi produkciju glasovnih i glazbenih radio reklama s jednom ili više njih vrhunski vokal. Bez obzira ima li klijent ideju ili će napustiti punu realizaciju, Radio HIt jamči kvalitetu, super cijenu i izradu u dogovorenom roku!

Radio HIT Emisije:

U POKRETU S MARKOM. Vijesti koje nitko ne želi čitati a vi ih želite izbjeći, Marko ih čini ultra zanimljivima i predstavlja vam ih za 3 sata. Od ponedjeljka do petka od 14:00 do 17:00, Marko se pobrine da popodne bude super zabavno na RADIO HIT. Završite svoje radno vrijeme s pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

JUTARNJA GIMNASTIKA. Svakog radnog dana popijte prvu jutarnju kavu s Nenadom točno u 08:00. Ova je emisija namijenjena buđenju uma i tijela slušatelja, ali istodobno joj je glavni cilj i zadatak izmamiti osmijeh na lice svakom od vas i prenijeti pozitivnu energiju zrakom, ali i pripremiti vašu slušatelji za sljedeći radni dan. U ovih 120 minuta slušate najveće i najslušanije hitove sa svjetske pozornice, a u cijelom terminu saznajete sve trenutne informacije o Makedoniji i svijetu, kulturne događaje i puno zanimljivih vijesti ... Jutro je sjajno uz RADIO HIT!!!

UHVATA RITAM. Svakog radnog dana slušajte CATCH RHYTHM zajedno s Nenadom od 10:00 do 12:00 na RadioHIT-u! Učinite svoje jutro zabavnim i uhvatite ritam dana s hrpom hitova s ​​vrhova svjetskih ljestvica, nagradama, događanjima, gostovanjima i promocijama. Dok jurite za našim radom, dobro je da vas ugostimo !!!

Radio HIT Frekvencije

  • Skoplje: 107.4

Radio HIT Kontakt