Radio Fortuna

Sponzorirane Veze

Radio Uzivo

Radio Fortuna

Radio Fortuna nalazi se u poslovnoj zgradi Osiguruvanja Makedonija (bivša QBE), smještenoj u centru Skoplja. Imamo sobe od oko 100m2 funkcionalno uređene za potrebe jedne radio stanice. Linkovski spojen na stup odašiljača smješten u srednjem Vodnom.

Odatle, na frekvenciji predavanja od 96,8 MHz, grad Skoplje je u potpunosti pokriven, kao i okolna regija koja je prepuna naselja i turističkih mjesta. U slučaju kvara prijenosnog sustava u Vodnom iz bilo kojeg razloga, automatski se uključuje rezervni prijenosni sustav smješten na vrhu poslovne zgrade Osiguruvanja Makedonija, koja je ujedno i najviša zgrada u regiji. Time se gubi samo 20% teritorija pokrivenog glavnim prijenosnim sustavom, koji pruža neprekinuti izvor signala koji je hitno potreban za pravilno izvršavanje obveza prema kupcima i vjernim slušateljima Radija Fortuna.

Inače, Radio Fortuna prvi je put emitirao signal u skopskom eteru u prosincu 1993. godine, neposredno nakon nekoliko radio stanica koje su otvorene u tom razdoblju, među kojima su bili Studentski radio, Radio Mega i Radio Uno. Nažalost, svi su ovi radiji sada ugašeni, što Radio Fortuna sada čini najstarijim radiom koji još uvijek djeluje na teritoriju Skoplja, a drugim radiom u godinama na teritoriju cijele Republike Makedonije.

Programski, Radio Fortuna kroz odabrani i usklađeni tim predstavlja uglavnom pop i rock glazbu svjetskih izvođača. Samo je najnovija i najpopularnija glazba pažljivo odabrana i cenzurirana.

Napokon, Radio Fortuna prepoznatljiv je brend koji je, prema istraživanju europske agencije za istraživanje slušanja "Strategic Marketing", ispred ostalih lokalnih radio stanica i već deset godina bez prekida postoji na drugom mjestu u regiji Skoplja. Budućnost vidimo u proširenju teritorija koji pokrivamo na nacionalnoj razini, kao i u emitiranju kvalitetnog satelitskog programa. Naš je glavni cilj animirati publiku kako bi razbili svakodnevno sivilo i monotoniju, kao i prezentirati svježe vijesti, zanimljive informacije i prije svega najviše pažnje posvećujemo onome što nam je zajedničko - ŽELIMO DOBRU GLAZBU.

Radio Fortuna Frekvencije

  • Skoplje: 96.8

Radio Fortuna Kontakt