Radio Bob mlada je radio postaja u Ljubljani koja emitira samo 100% rock. Novi radio u Ljubljani. Ima dva aduta. Prva je 100% rock. Drugi je Jonas. Radio Bob pušta rock glazbu iz raznih epoha, od 60-ih do svježih rock hitova. I on ima Jonasa. Jedno od najprepoznatljivijih medijskih lica u Sloveniji, četrnaestostruki pobjednik filma Victor. Jonas će se svaki dan od ponedjeljka do petka pobrinuti za zanimljiv program začinjen svojim tipičnim kritičkim cinizmom. Radio Bob emitira na frekvenciji 87,6 MHz i pokriva Ljubljanu i okolicu.

Radio Bob Ekipa:

Jonas. Glumac, visokotonac, bloger, novinar, bek, šahist, biljar, čak i pjevač, a prije svega TV voditelj ... i radijski voditelj. Četrnaestostruki pobjednik Victora svima nam je ostao u sjećanju nakon emisija Videošpon, Bez kočnica, lijepo je biti milijunaš. Sada ga možete slušati i na radiju - svaki dan od ponedjeljka do petka (od 7 do 10 i od 14 do 17 sati). Jonas će se pobrinuti za zanimljiv program začinjen njegovim tipičnim kritičkim cinizmom.

Gorjanec. Dugogodišnji novinar, glumac, video producent, organizator koncerata i vrućih zabava, a prije svega zaljubljenik u metal, rock i atraktivne djevojke. Nakon nastupa na televiziji, u skečevima te u kratkim i dugometražnim igranim filmovima, Gorjanec je odlučio iskušati svoj osjećaj satire na radijskim valovima dok je magistrirao iz medijske produkcije. S vama svakog radnog dana od 10 do 14 sati i svake srijede u 21 sat u metal emisiji Tvrda vremena!

Šujo. Shujo na radiju Bob brine se o šećerima u kamenu koje nigdje drugdje ne čujete. Osim rada u pozadini, svaki dan u 17 sati brine o dozi različitog rocka u Rock popodnevu, u 18 sati provjerava obljetnice u Rock događanjima, a srijedom navečer metalizira s Gorjancom u emisiji Težki časi .

Radio Bob Frekvencije

  • Ljublana: 87.6

Radio Bob Kontakt