Radio Aleksandar Makedonski

Sponzorirane Veze

Radio Aleksandar Makedonski

Radio Aleksandar Makedonski

Radio Aleksandar Makedonski prvi je put emitirao svoj program 1995. godine, na Dan Ilindena, 2. kolovoza, u gradu Kičevo. Skupina entuzijasta započela je izgradnju programa i istovremeno tehničkog dijela. Posao je učinio svoje. Emitiranje iz žanra makedonske narodne i zabavne glazbe, zadovoljavajući ukuse makedonskog naroda, 24 sata, Radio Aleksandar Makedonski, nakon 3 godine uspješnog djelovanja, uspijeva tehnički i programski profesionalno nadograditi. U istom se razdoblju pokazuje uspjeh kupnjom Radio Songa, a od tada se frekvencija promijenila na 106,00 MHz. Danas je Radio Aleksandar Makedonski također na Internetu, odakle širi svoje slušanje širom svijeta, radeći za svoje sugrađane iz Kičeva, Makedonije, dijaspore i sve znatiželjne slušatelje koji će biti na 106.

Ovo je radio koji njeguje makedonsku pjesmu i makedonsku kulturu. Naš je cilj vrlo jednostavno duhovno ujediniti čitav makedonski narod putem Radio Aleksandra Makedonskog, bilo gdje u svijetu, a dobrodošli su i svi oni koji vole Makedoniju, bez obzira na njihovu vjersku ili nacionalnu pripadnost.

Radio Aleksandar Makedonski počeo je raditi 2. kolovoza 1995. u gradu Kičevo. Kao i svaki početak, ni početak Radija Aleksandar Makedonski nije bio lak, ali zahvaljujući entuzijazmu zaposlenika i svih građana Općine Kičevo, Radio Aleksandar Makedonski danas je izrastao u diva i osim što je poboljšao svoj signal u Kičevu i okolici , program na Radiju Aleksandar Makedonski može se gledati širom svijeta putem interneta. Radio Aleksandar Makedonski stvorio je makedonski narod i s ponosom možemo reći da je Radio Aleksandar Makedonski vlasništvo cijelog makedonskog naroda.

Nastavit ćemo raditi u budućnosti i nadamo se da će se uspjesi nizati jedni za druge. Program Radija Aleksandar Makedonski emitira se 24 sata dnevno, imamo najmoderniju opremu kao i ono što odgovara velikom radiju. Program za Kičevo emitira Studio 1 na Radiju Aleksandar Makedonski, dok program namijenjen slušateljima putem Interneta oponaša Studio 2. Ime ovog radija sjajno je ime za makedonski narod i našu povijest i zato nosite ime s velikim poštovanjem velikog vojskovođe Aleksandra Velikog, želeći ovaj put osvojiti svijet u pjesmi.

Kad god gledate program Radija Aleksandar Makedonski, trebali biste biti dobro raspoloženi i znati da zaposlenici Radija Aleksandar Makedonski svoj posao rade profesionalno i iz srca.

Radio Aleksandar Makedonski Frekvencije

  • Kicevo: 106.0

Radio Aleksandar Makedonski Kontakt