Radio Rabrovo

Sponzorirane Veze

Radio Rabrovo Uživo

Radio Rabrovo

Pozicioniran je u eteru na frekvenciji 97,4 FM i počeo emitirati vlastiti program koji je prvenstveno usmjeren na glazbu.

TRD Rabrovo ima tim od pet ljudi. Riječ je o glazbenoj radio postaji čiji je primarni interes makedonska i srpska narodna glazba. Prema Vancho, solidna minuta posvećena je zabavnoj makedonskoj i srpskoj glazbi, kao i ex-US glazbenoj eri, obojanoj uglavnom rock and roll zvukovima.

Od 1. veljače 2022. počinje vesela programska ponuda koja uključuje i dvije glazbeno specijalizirane emisije: „Ogrlice biserne“ – glazbeno vremeplov kroz najbolju makedonsku i srpsku glazbu, s Vladom. Emisija se premijerno prikazuje svake subote u podne, a reprize su utorkom u 10 i četvrtkom u 21 sat. Specijalizirani glazbeni kolaž "Nezaboravna glazba", čiji su kreatorice, urednice i voditeljice Katerina i Maria, premijerno se prikazuje svake nedjelje u podne, a reprize su ponedjeljkom u 21.00 i petkom u 10.00 sati. U skoroj budućnosti planira se pokrenuti popodnevna matineja uživo, čiji će fokus biti dnevne komunalne i servisne informacije, vijesti iz kulture i slični zanimljivi sadržaji. Radio Rabrovo, glazbena oaza za uživanje...

Radio Rabrovo Frekvencije

  • Valandovo: 97.4

Radio Rabrovo Kontakt