Naxi Radio

Sponzorirane Veze

Naxi Radio Uživo

Naxi Radio

Naxi radio, najslušanija beogradska radijska postaja, osnovan je 1994. godine, a od 2011. godine formiran je tim Naxi media, koji osim radija uključuje i portal Naxi i Naxi digital - prvu mrežu digitalnih radio postaja u Srbiji. Naxi radio osnovan je 29. studenog 1994. godine i vrlo brzo se našao na samom vrhu popisa najslušanijih postaja, zahvaljujući, prije svega, kvalitetnoj pop i soft rock glazbi. Moglo bi se reći da je u pravom trenutku pronašao taj "prostor" koji nedostaje na medijskoj (a prije svega radijskoj) sceni u Srbiji. Uvijek težeći boljem, boljem i sadržajnijem programu, Naxi radio je uz pomoć stručnih konzultanata, ali prije svega zahvaljujući velikoj volji i viziji te vlastitim resursima, postao prva domaća radijska postaja formatirana prema najvišim standardima koji se primjenjuju u Engleskoj i Sjedinjenim Državama. Američke države, Nizozemska, Njemačka, Mađarska ...

Format AC (Adult Contemporary), odnosno točno određena programska shema s kratkim i zanimljivim govornim segmentima i obiljem kvalitetne domaće pop i soft-rock glazbe, visoko je pozicionirao Naxi radio. Prema rezultatima ankete o publici prethodnih godina, Naxi je radio na prvom mjestu kao najslušanija beogradska radio postaja, s više od 1.000.000 slušatelja. Naxi radio i dalje je prepoznatljiv po svom kvalitetnom programu: među prvim radio postajama u Srbiji predstavio je koncept "jutarnje emisije", "obogaćene" verzije jutarnjeg programa koji slušateljima nudi ne samo najvažnije informacije i najave događaja u gradu, ali s velikom dozom humora i zanimljivim temama, čini jutro zabavnijim i sadržajnijim.

Jedan od prepoznatljivih brendova koji su povezani s Naxi radijem i po kojem ga ljudi, možda i najviše, prepoznaju je emisija "Mojih 50", u kojoj poznati pjevači, glumci, voditelji ... biraju svojih omiljenih pedeset domaćih pop i rock pjesama . Popis regionalnih zvijezda koje su gostovale u programu radija Naxi dugačak je: od Zdravka Čolića, Dine Merlina, Akija Rahimovskog, Severine, Nine Badrić i Gibonnija, preko Vlade Georgieva, Sergeja Ćetkovića, Željka Joksimovića ... do mladih i onih zvijezde koje su samo Naxi odabrale su radijsku postaju koja će ih promovirati (The Frajle, Željko Vasić ...). Poznate osobe s drugih govornih područja često su pokazivale želju pozdraviti slušatelje i otkriti nešto više o sebi (poput slavnog nizozemskog kuhara Rudolfa Van Vina, "zaštitnog lica" kanala 24Kitchen). Naxi radio je od prvog dana veliku pozornost posvetio informativnom programu, a u siječnju 2012. osnovao je vlastitu redakciju. Ovaj tim - uvijek prvi na licu mjesta - prati sve važne događaje u Beogradu, Srbiji i svijetu i nastoji kratko i jasno obavijestiti svoje slušatelje točnim i pravodobnim informacijama i sažetim analizama stručnjaka u Vesti za 60 sekundi, svaki puni sat.

2012. vodeći u inovacijama, Naxi radio, predstavio je i Naxi Digital, prvu mrežu digitalnih radio postaja u Srbiji koja se može slušati putem računala, putem Android i iPhone aplikacija. Naxi Digital ima 26 radio postaja: Naxi Cafe radio, Naxi 80e radio, Naxi 90e radio, Naxi Dance radio, Naxi Love Radio, Naxi Evergreen radio, Naxi House radio, Naxi Jazz radio, Naxi Fitness radio, Naxi Kids radio, Naxi Boem radio , Naxi Clubbing radio, Naxi Blues-Rock Radio, Naxi R`n`B, Naxi Classic radio, Naxi Gold radio, Naxi Rock radio, Naxi Mix Radio, Naxi Fresh Radio, Naxi Latino Radio, Naxi EX YU Radio, Naxi Adore Radio , Naxi Millennium, Naxi Lounge Radio, Naxi Chillwave Radio, Naxi Hype Radio i mreža trgovačkih radio postaja. Naxi radio prvi je medij u Srbiji koji se odlučio za tako zahtjevnu, ali i zahvalnu inovaciju koja na jednom mjestu ujedinjuje sve glazbene žanrove i omogućuje slušateljima da slušaju svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. U Naxi Media Mixu, osim FM radija, značajno mjesto zauzimaju i portal Naxi te društvene mreže (Facebook i Twitter). Naxi portal - www.naxi.rs - osim što promovira sadržaj radijske postaje, nudi i vijesti iz područja zabave, kulture, gradskih događanja i stila života. Na portalu Naxi posjetitelji mogu pronaći informacije o svim aktualnim gradskim i svjetskim temama, koncerte i spektakle, revije, najnovije filmove, kao i intervjue sa poznatim osobama ... Na portalu postoji i odjeljak Naxi podcasta, gdje možete slušati propuštene emisije kao i najzanimljivija gostovanja i intervjue.

Ono što portal Naxi čini specifičnim su kamere Naxi, www.naxi.rs/kamere, koje 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, emitiraju slike uživo s najprometnijih gradskih cesta, mostova i trgova u Beogradu. Uz njihovu pomoć posjetitelji web mjesta stječu jasan i neposredan uvid u prometnu situaciju, što im uvelike olakšava planiranje dana. Posebne kamere smještene u dva radijska studija Naxi također emitiraju događaje uživo iz studija, dajući slušateljima jedinstvenu priliku da postanu "gledatelji" radija i prate svoje omiljene voditelje i njihove poznate goste. Prateći rastući trend društvenih mreža, Naxi web tim posebnu pozornost posvećuje Facebook stranici NAXI RADIO 96,9MHz-Beograd, putem koje ostvaruje stalnu komunikaciju s obožavateljima i slušateljima. Facebook stranica Naxi radija ima više od 1.150.000 obožavatelja i ima dnevni rast, dok je prema statistikama prometa na društvenim mrežama u Srbiji u samom vrhu. Naxi radio organizirao je i najveći ljetni projekt na otvorenom u Beogradu, "Naxi Beach" ispred UŠĆE Shopping Centra 2011. Od srpnja do rujna od 2011. do 2013. svi Beograđani i gosti glavnog grada mogli su uživati potpuno besplatno u svim sadržajima koji obogaćuju ljeto: koncerti naših najvećih zvijezda, modne revije, dječje revije, karaoke večeri, maškare, ali i na jednom od sportskih terena ili u "ženskom kutku" - na pravoj pješčanoj plaži s ležaljkama i suncobranima. " Naxi Beach "godinama su posjetili milijuni ljudi, što je dokaz da je ova ideja oduševila sugrađane i posjetitelje Beograda.

Naxi radio je od 2014. godine pokrenuo i projekt "Naxi oaza" koji se organizira u trgovačkom centru Delta City na Novom Beogradu. Program i aktivnosti u sklopu "Naxi Oaze" prilagođeni su različitim godinama i interesima, tako da svi posjetitelji imaju priliku zabaviti se i uživati svaki dan tijekom projekta. "Naxi Oasis" organizirala je koncerte brojnih poznatih osoba s našeg područja, susret i slikanje s obožavateljima, animaciju za najmlađe posjetitelje, ženski kutak gdje su se dame imale priliku opustiti i naučiti sve trendove u modi i šminkanju. "Naxi oaza" postala je pravo mjesto za sve koji žele rashladiti ljeto na pravi način. Naxi radio 2011. godine započeo je dodjelu nagrade "Naxi Palme", jedine radijske nagrade u Srbiji koju su slušatelji dodijelili za najbolju pjesmu godine. Pobjednik prve godine (2011.) bio je Zdravko Čolić za pjesmu "Ljubavnici". Sljedećih godina ovu prestižnu nagradu osvojili su: Kiki Lesendrić za pjesmu "Slučajno" (2012.), grupa "The Frajle" za pjesmu "Fina" (2013.), Zdravko Čolić "Što ti dadoh" (2014.) ), Sara Jo za singl "Moss" (2015.), Gibonni za pjesmu "Onako od oka" (2016.), dok je Nina Badrić osvojila Naxi palmu 2017. s pjesmom "Dani i godine". Kako bi potaknuo autore i izvođače na stvaranje još bolje domaće glazbe, te proširio kriterije dodjele na ostale segmente glazbe i njenu produkciju, Naxi radio 2018. godine odlučio je proširiti koncept i kategorije nagrada, a nagrada će dobiti ime " Naxi Zvezda ". "Naxi Zvezda" na temelju glasova slušatelja nagrađena je u šest kategorija: Pjesma godine, Album godine, Pjevač godine, Pjevač godine, Glazbena suradnja / Duet godine i Koncert godine. Do sada su nositelji ove nagrade bili: Toni Cetinski, Aleksandra Radović, Željko Bebek, Nevena Božović, Massimo Savić, grupa Bajaga i Instruktori, grupa Van Gogh, grupa Frajle, Tijana Bogićević i Dušan Alagić.

Istodobno, na temelju odluke uredništva Naxi radija, dodjeljuju se dvije važne nagrade "Naxi Star za sva vremena" i "Naxi Star za izuzetan doprinos glazbi". "Naxi Zvezda za izuzetan doprinos glazbi" priznanje je koje slavi stvaratelje i izvođače koji su svojom glazbom i djelom obilježili desetljeća iza nas, koje slavi glazbu i skreće pozornost na važne obljetnice i uspjehe naših najvećih glazbenih zvijezda. Do sada su je osvojili pjevač Željko Samardžić i skladateljica Aleksandra Sara Milutinović. "Naxi zvijezda svih vremena" smatra se najznačajnijim priznanjem koje je dodijelio Naxi radio i govori o bezvremenskom značaju pojedinaca, čiji je ukupni rad postao dio naslijeđa generacija. Do sada su ovo priznanje dobili Oliver Dragojević i Zdravko Čolić. Glasanje i dodjela ove najvažnije radijske nagrade svake godine izaziva veliku pozornost slušatelja i medija iz cijele regije, a svečana dodjela nagrada "Naxi Stars" događaj je koji okuplja trenutno najveće zvijezde regionalne pop-rock scene. Tim Naxi Radija svakodnevno radi na implementaciji novih svjetskih radijskih trendova, uvijek težeći savršenom radijskom programu, najboljem izboru glazbe, točnim i preciznim informacijama te stvaranju sadržaja koje slušatelji žele slušati.

Naxi Radio Frekvencije

  • Beograd: 96.9

Naxi Radio Kontakt