LIDER FM

Sponzorirane Veze

Lider FM

lider fm skopje

Radio Lider FM 107.4 regionalna je postaja u Skoplju koja pod ovom markom djeluje od studenog 2020. godine kada se pripojila agenciji Lider MK. Kao informativni portal, Leader MK postoji od 2014. godine, a doživio je najveću ekspanziju od 2018. Ovaj moderni multiplatformni medij, koji se sastoji od radio stanice, mrežne novinske agencije i audio-video podcasta, pionirski je projekt na zrak. Mediji imaju javno definiranu uređivačku politiku desnog centra (liberalno-konzervativnog). Trenutno je Leader FM jedini profesionalni informativni radio u eteru.

General Heralding je medijska i produkcijska kuća koju je osnovao novinar i producent Ljupčo Zlatev 2018. godine. Trenutno je jedina tvrtka u Makedoniji koja se bavi upravljanjem medijima i razvojem medija. Tvrtka upravlja brandom Leader MK, novinskom agencijom koja djeluje od 2014. Istodobno, General Heralding u svom portfelju upravljanja ima informativni radio s regionalnom frekvencijom Leader FM 107.4. Portfelj tvrtke također uključuje profesionalnu video i audio produkciju, spremnu za rad na projektima u televizijskoj i filmskoj industriji. Tvrtka nudi profesionalna kreativna i tehnička rješenja. Osim medijskih operacija, tim General Heraldinga surađuje s brojnim međunarodnim organizacijama, tvrtkama i novinskim agencijama kao izvođač novinarskih i produkcijskih projekata. Naši klijenti dobivaju produkcijske i informativne sadržaje iz Makedonije i Balkana. Posljednje područje u kojem se razvija General Heralding je Business Intelligence.

Glavni urednik: Ljupčo Zlatev. Urednik informativnog programa: Ivan Lazarov. Urednici: Ljupka Kamceva, Tatjana Taškova, Bojan Nikovski, Nikola Nikolovski, Eva Tanevska. Radio podij: Katerina Todevska Spasić, Jelena Lazovska Sekuloska. Tehnička realizacija: Goran Lazarevski - AUDIO, Martina Kostandinova - AUDIO, Jane Jankov - KAMERA, Dimitar Gjurakovski - KAMERA. Izdavač: General Heralding DOOEL Skopje. Menadžer: Ljupčo Zlatev

Lider FM: -Mi govorimo ono što se drugi boje pomisliti ...

Radio Lider FM Frekvencije

  • Skopje: 107.4

Radio Lider FM Kontakt