Kiss FM Radio

Sponzorirane Veze

Kiss FM Radio Uživo

Kiss FM Radio

Kiss Fm Radio je internet radio koji je počeo sa radom 15. jula 2009. godine i za vrlo kratko vreme dostigao ogromnu publiku kako u Kumanovu tako i širom sveta.Naš tim čine profesionalci u svom poslu koji neumorno rade 24 sata dnevno za vaše dobro raspoloženje i uvijek imaju pozitivnu misao koju vam prenose kroz glazbu iz našeg studija. Kiss FM radio

Glavni krivac za postojanje Kiss FM radija je Dj DMC koji je 15.07.2009 pustio radio signal na internet. Uvijek i svugdje najbolje glazbene pjesme. Iz studija Kiss FM radija u središte vaših misli i srca uvijek najbolje pjesme na radiju.

Radio emisijama može se pristupiti s računala i s najpopularnijih mobitela. Tako možete slušati svoj omiljeni mrežni radio s Androida ili IOS uređaja. Sve što vam treba za slušanje radija je vaš najpopularniji internetski preglednik. Kako se ovi preglednici mijenjaju, neprestano ispitujemo je li kvaliteta radio emisija primjerena u svim preglednicima. Za preslušavanje programa možete odabrati Android preglednik, Opera Classic, Firefox ili Chrome na računalu i mobilnom telefonu. Naša aplikacija Androis i IOS razvijena je prema izazovima ovoga svijeta, tako da je moguće čuti svoje favorite na drugim platformama, ne samo u vašem pregledniku. Možete ih pronaći u podnožju ispod stranice za kontakt.

Kiss FM Radio Kontakt