Ekspres Radio Strumica

Sponzorirane Veze

Ekspres Radio

Ekspres Radio

Ekspres Radio nalazi se u samom centru grada nasuprot zgrade Općine Strumica. Linkovski spojeni su na prijenosni stup koji se nalazi iznad Lovačke kuće. Zračimo frekvencijom od 101,1 megaherca fm stereo, a zbog dobrog smještaja antenskog stupa Express Radio pokriva općine Vasilevo, Bosilovo i Novo Selo, kao i granične točke u susjednoj Bugarskoj. Dakle, broj naših potencijalnih slušatelja je oko 100 000.

Ekspres radio prvi je put emitirao signal 1993. godine i od tada kontinuirano radi. Na samom početku Ekspres radio je zračio frekvencijom od 102,5 megaherca fm stereo. Nakon donošenja Zakona o radiodifuzijskoj djelatnosti 1998. godine, Ekspres Radio je u skladu sa Zakonom promijenio frekvenciju koja od tada iznosi 101,1 megaherca fm stereo. S ovom frekvencijom Express Radio postao je prepoznatljiv u eteru. Kroz to razdoblje Ekspres Radio preživljava oglašavajući svoje poslovne partnere i prijatelje, kojih je na Ekspres radiju na sreću mnogo. Izmjenama i dopunama Zakona o radiodifuzijskoj djelatnosti, Ekspres Radio dobio je dozvolu za rad u lipnju 2007. godine, a prema toj licenci radio je u formatu programske usluge glazbeni govorni radio općeg formata.

Ekipa Ekspres radija profesionalna je i uvijek je glavni cilj osoblja Ekspres radija da su slušatelj i poslovni partner uvijek u pravu i da njihovi zahtjevi uvijek budu ispunjeni. Za glazbu koja se emitira na našem programu vodi se računa da bude kvalitetna. Ekspres radio emitira hitove iz zabavne Makedonije i bivše Jugoslavije. Svakim radnim danom od 07:00 do 10:00 emitira se jutarnji program koji je svojevrsni gradski bilten i slušatelji se upoznaju sa svime što se dogodilo i što će se dogoditi u gradu. U razdoblju od 10 do 15 sati, svakog dana iz studija Ekspres radija realizira se otvoreni program koji obrađuje teme iz područja glazbe, sporta, filma, medicine, zanimljivosti kao i niz tema iz svakodnevnog života. život naših građana. Otvoreni program također uključuje Zapisnike o radijskim sportovima koji se emitiraju u 11:30.

Na temelju raznolikosti glazbe i programa koji se emitira, njihova ciljna skupina razlikuje se u pogledu dobne strukture i kreće se od 15 do 50 godina. Što se tiče oglasa koji se emitiraju u njihovu programu, oni imaju točno određen termin prema medijskom planu, što znači da svaki naš poslovni partner zna kada se oglas emitira. Zahvaljujući fer igri, Ekspres Radio neprestano ima preko stotinu poslovnih partnera kao oglašivače. Ne samo partneri iz Strumice, već i cijele zemlje, a ovdje je i suradnja s nizom marketinških agencija.

Do sada je Ekspres Radio surađivao s brojnim organizacijama. Do sada je ostvario niz emisija na natjecanjima Vijeća za radiodifuziju. Ekspres Radio također je član Makedonskog instituta za medije putem kojeg zaposlenici Ekspres radija imaju priliku pohađati brojne seminare.

Ekspres Radio Program

1. Makedonska starogradska i novokomponirana glazba od 04.00 do 07.00.

2. Svakim radnim danom od 07.00 do 10.00 - jutarnji program. Ovaj je program svojevrsni gradski bilten i slušatelji se upoznaju sa svime što se dogodilo i što će se dogoditi u gradu. Jutarnji program također emitira radio najave i najave.

3. U terminu od 10.00 do 15.00 - otvoreni program. Ovdje je puno informacija i tema s područja glazbe, sporta, filma, medicine, zanimljivosti kao i niz tema iz svakodnevnog života naših građana. Otvoreni program također uključuje Zapisnike o radijskim sportovima koji se emitiraju u 11:30.

Ekspres Radio Frekvencije

  • Strumica: 101.1

Ekspres Radio Kontakt