Cool Radio

Sponzorirane Veze

Cool Radio Uživo

Cool Radio

Od svog nastanka do danas radio se koristi za prijenos glasa i glazbe. Danas, međutim, možemo birati kakvu glazbu želimo slušati, koje autore, koje emisije, u koje vrijeme i kojim redoslijedom. Internet radio nam je dao slobodu da uređujemo vlastiti radijski program. Uskoro ćemo moći kombinirati dostupne izvore cijelog planeta - japansku glazbu, vijesti iz Europske unije, talk show iz New Yorka i lokalnu vremensku prognozu. Ali ipak, radio služi da nam prenosi informacije i da nas zabavi i tu se ništa nije promijenilo. Internetski prostor vrvi od radio postaja. Mali dio ove ponude predstavljaju streamovi komercijalnih postaja koje već emitiraju na FM području, dok su veliku većinu radijski programi kojima je internet jedini dom. Njima se 15. srpnja 2009. pridružio COOL Radio.

Mi smo sugestivan, fleksibilan, opušten, ali i osjetljiv medij koji informira, povezuje, mazi i zabavlja svoje slušatelje diljem svijeta. Zaštitni znak COOL radija je "boja" njegovog zvuka, dalekosežnost njegovog signala, glasovi njegovih voditelja, glazbena boja i prijateljska ruka pružena svakom slušatelju. Jer, gospodin slušatelj zaslužuje najbolje. Budući da smo mladi, veseli za druženje, uvijek raspoloženi, odlučni smo da svakog dana sa sobom iz dobrih razloga okupljamo dobre ljude dobre volje na dobrom mjestu – na internetu i satelitskim valovima COOL radija.

Želja nam je bila i posebno smo sretni što smo u potpunosti uspjeli proizvesti dinamičan program namijenjen publici od 15 do 60 godina, učenicima i studentima, radno aktivnoj populaciji mlađe, srednje i starije životne dobi.

Svjesni smo da je ljudsko uho najveći senzor, stoga poštujemo estetiku radijske ekspresije. Programom motiviramo, stvaramo raspoloženje i postižemo emocije i razmišljanje, pratimo život iz minute u minutu. A sada, radi boljeg upoznavanja, savjetujemo vam da konkretno čujete tko smo, kakvi smo, što prenosimo i što vam možemo ponuditi. Sve što trebate učiniti je kliknuti na jednog od igrača na vrhu stranice da slušate naš program online, a već ste na dobrom putu da steknete nova prijateljstva i budete korak bliže svojoj domovini.

Radio je umjetničko djelo koje nastaje iz sata u sat, uvijek iznova i na svoj način jedinstveno, u spoju ljudskog uma i tehnike, govora i glazbe.

Mi smo COOL

Cool Radio Frekvencije

  • Beograd: 107.7

Cool Radio Kontakt