CLUB FM

Sponzorirane Veze

CLUB FM Uživo

CLUB FM

Naš odnos s javnošću izgrađen je na strasti da slušateljima ponudimo najbolju glazbu i najzabavniji program. Danas gradimo sve više interaktivnih programa s javnošću i svaki dan primamo stotine poruka od naših vjernih slušatelja. Radio Club FM je u stalnom procesu rasta i promjena. Za prijedloge, oglašavanje i sudjelovanje u našim emisijama, kontaktirajte nas.

Za radio smo učinili nevjerojatno jednostavnim pronalaženje omiljenih postaja, slušanje glazbe po vašem izboru, pronalaženje najboljih novih pjesama i popisa za reprodukciju, a sve u jednostavnom web sučelju. Bilo da se radi o rocku, popu, plesu, tehnologiji, transu, hip hopu, urbanu ili psygoi, u Streemi ćete pronaći razne stanice za svaki glazbeni žanr. Bez obzira gdje se nalazili, tisuće sjajnih radio stanica čekaju da ih se čuje. ZulRadio je za sve koji su zainteresirani za slušanje radio stanica iz vlastite zemlje ili iz cijelog svijeta!

Radio emisijama može se pristupiti s računala i s najpopularnijih mobitela. Tako možete slušati svoj omiljeni mrežni radio s Androida ili IOS uređaja. Sve što vam treba za slušanje radija je vaš najpopularniji internetski preglednik. Kako se ovi preglednici mijenjaju, neprestano ispitujemo je li kvaliteta radio emisija primjerena u svim preglednicima. Za preslušavanje programa možete odabrati Android preglednik, Opera Classic, Firefox ili Chrome na računalu i mobilnom telefonu. Naša aplikacija Androis i IOS razvijena je prema izazovima ovoga svijeta, tako da je moguće čuti svoje favorite na drugim platformama, ne samo u vašem pregledniku. Možete ih pronaći u podnožju ispod stranice za kontakt.

CLUB FM Frekvencije

  • Skopje: 103.4

CLUB FM Kontakt