City Radio

Sponzorirane Veze

City Radio

City Radio

City Radio glazbena je radijska postaja koja postoji od listopada 2002. godine, a njegova je misija oplemeniti zrak i učiniti da njegovi slušatelji uživaju. Na frekvenciji 94,7 FM, u bilo kojem dijelu dana, skopska radijska publika ima ekskluzivnu priliku doći do najnovijih glazbenih hitova, pratiti uživo najveće svjetske glazbene događaje, upoznati se s najnovijim svjetskim glazbenim ljestvicama, saznati najnovije informacije iz svijeta glazbe i trenutni jet-set. Ono što ovaj radio čini izuzetnim je savršena kombinacija voditelja, DJ-a, tehničkih izvođača i kreativnog tima koji su odabrani i usklađeni da naprave radio program, a svaka minuta ovog radija do savršenstva planirana, zanimljiva, jedinstvena i sa stilom.

Voditelji su iskusni i prepoznatljivi glasovi, koji svakodnevno na svoj autentičan način, s drugim konceptom i temom animiraju slušatelje, izazivaju komunikaciju s njima, plasiraju najnoviju glazbu, zanimljive informacije i svoj jedinstveni i stilizirani način radijske zabave. DJ-i City Radio sva su ona trenutna DJ imena koja pune najbolje klubove, a svojim gostovanjima izvan Makedonije uništavaju sliku Cityja kao lokalnog gradskog radija. Da je lokalitet radija uništen, dokazuju svakodnevna pisma i poruke slušatelja iz cijelog svijeta, koji imaju priliku stalno biti uz City putem naše web stranice. Kroz svoj stil i način postojanja, City Radio ima funkciju zabave, obrazovanja i razmjene iskustava sa svojim slušateljima, a sve to podrazumijeva misiju našeg radija da zrak ispuni svježinom.

DJ Dela: Svakim otvaranjem očiju ujutro, da biste čuli svoju omiljenu pjesmu, trebate samo upaliti 94,7 fm i slušati glazbu osobe koja je za nju odgovorna - Vlade Delovskog zvanog DJ Dela. Njegov rad započinje u 7 sati, zajedno s kolegama Viksom i Elenom Romanovom, do 10:00 sati. Glazba u prvom terminu tempirana je za buđenje rano ujutro, što znači pjesme za vaš jutarnji šejk dok se pripremate da iskoristite dan, a u drugom terminu glazba obiluje novim pop radijskim hitovima sa svjetske glazbene scene i naravno retro hit. Sve je to učinjeno kako biste vi slušatelji osjetili puls novog dana. Rad na City Radio mu predstavlja zadovoljstvo, pa kako kaže, uopće mu nije teško ustati u 6 sati ujutro i otići na posao. Njegovu glazbu možete osjetiti u diskotekama u Skoplju i drugim gradovima u Makedoniji. Njegova prva pjesma na radiju bila je davne 1992. godine. Od tada do danas bavi se glazbom, iako je završio studij na Arhitektonskom fakultetu u Skoplju i diplomirani je arhitekt, ljubav prema glazbi prevladala je da ostane u ovoj profesiji. Što se tiče stila onoga što želi čuti, on je house, deep-house, afro-house, jackin house, lounge & chill. Najdraži su mu bendovi The Smiths, Depeche Mode, Classix Nouveaux, Reamon, Suede, Manic Street Preachers, a omiljene emisije su mu John Digweed, Hernan Cattaneo i Ferry Corsten.

City Radio Frekvencije

  • Skoplje: 94.7

City Radio Kontakt