Angels FM

Sponzorirane Veze

Angels FM Uživo

Angels FM

Službeno postojimo od 19.08.2010. Ready steady go! Od tog datuma radimo punom parom, entuzijazmom i punim baterijama energije. Ekipa koja je našla put do radijske publike u Štipu, ekipa koja s velikim entuzijazmom radi svaki dan na svakoj emisiji, na svakoj reklami, svaku minutu i sekundu posvećenu vama, dragi slušatelji.

Uz glazbu kroz govor svakodnevno se družimo s najvjernijim slušateljima pokušavamo na zabavan, kulturan i ugodan način prenijeti vam svakodnevna kulturno-zabavna događanja po gradu, uz goste različitih profila i zanimanja, često smo na mjesto za zabavu, uz izravni prijenos. Znamo vas nasmiješiti, zabaviti, družiti, a za sve ono što nam vratite upalivši radio prijamnik poznate valne duljine i slušate najbolji radio u gradu.

Čujete glas Simone, Nenada, Juliane, Goce, Vlatka, a često čujete i ime Pancho (najčešće "krivac" za izbor glazbe), sretan što smo dio vaše svakodnevice. Angels FM - kvalitetan zvuk za ljude sa stilom koji lebdi kroz radio valove na frekvenciji od 106,4 MHz. Tako, ploveći, naš zvuk lebdi do vaših čula sluha. Da vas omekša, oraspoloži, zabavi... Zvuk proizveden tako da uvijek možete biti u korak s modernim vremenima.

Želite li slušati kvalitetnu glazbu, kvalitetan vokal i kvalitetne informacije - uključite našu frekvenciju i uživajte maksimalno! Anđeli slušatelji - objesite krila koja dijelimo s vama i ... Letite s nama!

Radio je najbolji prijatelj, a glazba je najbolji lijek dobrodošao u svakom tužnom i sretnom trenutku. Uživajte u jutarnjoj kavi uz Angels FM, jutarnju emisiju na vašem omiljenom radiju svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 08:00 do 10:00 sati. Uz najbolju makedonsku, ex yu i retro glazbu.

Pozdrav iz studija Angels FM i sunčanog centra grada ispod Isara...

Angels FM Frekvencije

  • Stip: 106.4

Angels FM Kontakt